Kammade korgens har

Min kusin, mycket kära att leka med hår, du kan stroke dina porer och kam medan du kammar dem. Det är faktiskt absorberat i det, som vill göra allt ser vackert ut, kan man förbättra en fläta fem gånger, trots allt sätta hårbågar på dem eller klämma fast dem. Han älskar skolspel och gör dem mest. Hennes nya skapelse, Queen Joker, är också lätt och jag vill ha en bra frisyr och kläder. I början vred min mamma ett dussin flätor med band som var fästade på dem. Då sa den här söta elvaåringen nej nej, inte en gång. Jag blir trevligare på platser ... och det började. Fyrtiofem minuter överklockning och deras prestanda. Hon såg fantastiskt ut som en stor drottning. Bara så han associerar med aristokrater ändrade sig snabbt snabbt igen. Inte konfronterad med det faktum att nästan två timmar har gått från början av att lära sig skådespelet. Oväntat ... helt förändrade idéerna, och i sitt tal var det ett ögonblick, ingenting som "nej, jag vill verkligen inte, eftersom jag inte påminner drottningen, vilken hennes flicka är". Hon krävde en ny frisyr, staplat hår i sidan av den fyllda coca. För att hon, som hon sa tidigare, praktiserar för närvarande i hennes hårdesign så att allt gick särskilt snabbt. Hennes mamma var å ena sidan skapad från olika och om några minuter.

Jag rekommenderar bubu-butikshårklipp