Harband i butiken

Min systerdotter tycker särskilt om att leka med håret, du kan slå henne i timmar, borsta henne och göra henne upp. Hon är också inblandad i detta, att om jag behöver allt för att se vackert ut, kan hon ordna en fläta fem gånger, alltid sätta på hårborstepparater på dem eller klämma på dem. Han älskar skolföreställningar och formar sig till dem. Hennes enda skapelse, Princes Joker, försöker dock vara original och kräver en perfekt frisyr och klänning. I order av siffror försvann mamma henne mycket flätor med band som fästs på dem. Senare sa den här vackra lilla tjejen nej nej, inte en gång. Jag förväntar mig bättre i hanterat hår .... så det började. Fyrtiofem minuters filmning och deras prestanda. Hon såg aristokratisk ut som en bra prinsessa. Men när det är med prinsessorna, ändrade hon sig tillräckligt snabbt. För att inte vara orolig att nästan två timmar har gått sedan starten av bekanta med showen. Oväntat .... helt förändrade utsikten, och på hennes språk gick det lite som "nej, jag tycker inte om det, jag kommer inte ihåg något som en aristokrat, som är hennes". Hon uppfann en ny frisyr, ordnade håret i rollen som lös kokain. För att, som jag skrev tidigare, nu övar vi att korrigera håret, då har den sista blivit helt borta särskilt snabbt. Hennes mamma, från någon sida av mig, från en annan och om några minuter skapades.

Här hittar vi hårnålar